неделя, 9 юни 2013 г.

Пачуърк събота от разстояние

Вчера бях сред зеленина и рози, а вечерта се потопих в дневния пачуърк от София . Много усмивки, разкошни кръпки - сложни, семпли, трудоемки, бързи - всичките красиви и топли.

Видях две от нещата си закачени, куп "реални" и "виртуални" приятели и много възторг и любознателност, споделени техники и любов към пачуърка. Специално благодаря на всички, снимали и показали снимки за неприсъствалите!

Можете да видите снимките в албума във facebook.
Позволявам си да сложа тук една- две, станаха повече в крайна сметка и пак не са достатъчно, за да усетите и вие за какво става дума:
Една от витрините: автор: Кремена Камбурова, снимка:  Мина Димитрова
Много малки шестоъгълничета, много труд и прекрасен резултат, посрещащ посетителите.

И още една - автор и снимка: Елица Никодимова.

Моят по-голям пачуърк също от витрина, услужливо обърнат за снимката за да се види заедно с тишлайфера в дясно а нощното небе до тях е на Лиляна Бранкова, снимка: Яна Бойкова
Класически модел - Двойни сватбени халки, заедно с 4 талантливи дами :)
автор: Весела Мишева, снимка: Яна Бойкова,

Един разкошен пачуърк, който много обичам -  автор: Жени Макдоналд, снимка: Мина Димитрова.
Пак тук има и още един любим мъник под него - автор: Румяна Лафчиева /и мъничето под часовника е нейно/. А и всичко в задната част е приказка разбира се /с Таня Кръстева, Боряна Първанова / .  Вижте ги в албума!

Демонстрация в действие и красотите на Боряна Първанова окопирали една маса, снимка: Елица Никодимова
Ще стане скучно да изреждам всичко тук, а и снимките не са мои. Та отидете да ги видите в София до 15-ти юни. Или в албума с авторите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации