събота, 6 юли 2013 г.

Цикламено и цветя

Какво се получава когато модерния стил се среща с малко дете? В моят случай - цикламено и цвятя!
Показвала съм крайченца, но днес след като госпожицата си го е гушнала, мога да го покажа цялото:


Снимката е малко крива поради бързо снимане от близо, но ще добиете представа как изглежда цялото - квадрати, кръки, цветя...  Ето по-прилична снимка на края с всиките му гънчици /любим за мен момент/:

Това пачуърк юрганче е за много специална дама. Исках да е ярко, свежо, но не бонбонено сладникаво. Не мога да свикна с розово-цикламено-лилавото обсебване на момичешките гардероби. Но тъй като тази точно дама не страда от него, реших да си позволя всичките тези цветове. Първоначално започнах съвсем друга идея /подобни цветове/. Даже я уших изцяло /пачуърк частта/. И тогава реших, че не е това. Не беше като за нея.

Има много капки, камъчета, цветя, малко заврънкулки и много, много малки гънчици. Обточването беше изненада и за мен - плат за друг проект, който пасна перфектно. Гърбът пък беше абсолютен избор на самото юрганче. Сам си се случи. Ето го /със скритото посвещение/:

Тук се виждат и конците и формите на капитонирането. Даже част от замисъла на капитонирането, който на лицето е почти неуловим.

Надявам се да служи вярно и обгръща с любов собственичката си дълго време даже след като ѝ умалее. Затова се шие всеки такъв юрган.

Хубава неделя от мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации