петък, 7 февруари 2014 г.

6 години блог

Блогът имаше рожден ден преди два дни. Започнах го години след като чух за блоговете и започнах да ги чета. Не беше точно експеримент, нито търсен ефект или момент. Случи се в труден за мен период. Беше необходимост за дневник, който да достигаш винаги, никога да не губиш и да има много снимки - добра идея е описано така. Всичко започна със стандартното: "Hello world!" в моят случай:
Ето ме и мен :)
February 5, 2008

..вече с блог
…и още един начин да организирам многото си интереси и намеря други увлечени от тях!
Здравейте и добре дошли в новия ми блог!
След толкова години, тези първи изречения описват прекрасно какво ми даде блога - регистър за проектите и много приятели. Благодарна съм за всеки прекрасен човек, който срещнах чрез него! А те не са малко, макар рядко да коментират и спомените ми от разговорите с тях да са пръснати, а на събрани тук. Някой ден може би. Много спомени, много лица, много красота, талант, доброта докосва човек с тези контакти.

На 6-тата година се оказва, че голяма част от скъпите ми моменти са извън блога. Някой никога не публикувани по ред причини, някои архивирани след поредицата местения на блога. Полека ще ги възстановя тук като нов поглед към миналите проекти.  

Започвам на рождения ден /почти защото рождения ден беше много динамичен/ с моят първи пачуърк - нещо специално по много начини:

Сниман е днес като кръпка, която чака вече две години второто си прераждане след като първото му тяло остаря - беше част от цяло и затова е мъник /с монета 50ст е на снимката /.

Има и специална история, също архивирана засега. Очаквайте нея и още много в следвашата година на блога! И ако сте се замисляли за ваш си блог - опитайте. А ако четете и харесвате блогове, коментирайте от време на време - така се случват чудни неща.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации