сряда, 9 април 2014 г.

Пачуъркът тази седмица

Обратно към пачуърка. Следващият пачуърк беше неочаквано забавен от недостиг на плат. Сантиметър-два не ми достигнаха, но преди да добавя нямаше как да продължа. Платът е осигурен, напредъкът следва. Ще е синьо! И нямам търпение. Нито гръб за него... ще го оставя да си се избере сам.

Докато аз допълвам платовете за моя пачуърк, вие можете да изберете платовете за своя първи пачуърк и да го ушиете тази събота! Изчистен вид, лесна изработка, целия чар на пачуърка и собствен опит в основните техники - звучи добре за следобед време, нали?
 
На толкова много питания за курсове трябваше да обясня, че нямам възможност през последните месеци, че реших да не отлагам и ден и да ги пренеса в интернет. Първата част - за изборът и количествата на материалите са вече публикуванa. Можете да си изберете от платовете си, да купите в близкият магазин  или да поръчате от Домошар - и той е близо на един клик и доставя за ден-два, а за първият ви пачуърк комплектован от нас, ще получите и подарък.

Дали можете да нарежете стари дрехи или непотребни чаршафи? А да шиете без шевна машина? Да. И за двете.

Същинският урок - шев ще бъде публикуван тук до събота.
Заповядайте и опитайте какво е да шиеш пачуърк!
Вероятно много ще ви хареса. Да предупредя за всеки случай.

2 коментара:

 1. Да беше го направила това ( с предупреждението де :))) ) преди повече от двадесет години ! Сега вече е късничко , поне за мен :))))
  Колкото до поредният ти пачуърк - най ми харесва вторият вариант ,
  Хубав ден , Рали !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :)
   Да, вторият шия - по-контрастно, по-добре. Или така беше тогава. :)

   Изтриване

Популярни публикации