петък, 17 октомври 2014 г.

Новини - Първият ми модел

Последните седмици блогът получaва по пост на седмица-две. Не е това планът обикновено, но животът си се случва.

Още не намирам време да споделя малко природни красоти снимани преди средата на септември. Много задачи, малко неочакваности, малко разкош, малко ядове.... рецептата на почти всеки ден...

Ето я и новината - от седмица имам своя първи модел за шев!

Всъщност не ми е съвсем ясно как трябва да се казва на български. Отдавна искам своя колекция лесни и приятни уроци, които да могат да се свалят като файл, да се принтират пестеливо и да носят радост. Та случи се - Игленик цвете във файл за даунлоуд. Как изглежда на кирилица само....

Първият ми модел - игленик-цвете

Очакват ме още много надявам се. А това ще ме държи заета, но се надявам да навестявам блога редовно.

Този файл няма БГ вариант. Причината, е че по правило българката е находчива и картинка ѝ стига. Но може би бъркам и има хора готови да купят и използват урок за изработката на нещо.  Напоследък чувам "пари ми дай, акъл не ща" ако попитам някой какво мисли по въпроса. Макар да получих и няколко мения, че рисунката е толкова хубав, а че става и да си го закачиш на стената. Признавам, че ми хареса.

Вие какво мислите? Да предложа ли и български вариант? Ще ми е интересно. Имам изненада за отговорилите, но няма да я разкривам за да не разваля спонтанността на отговорите.


Сега отивам да довърша игленичетата започнати вчера, а после петъчно чистене, мейли и един проект.

Чуден петък ви желая!

1 коментар:

 1. Здравей,Домошар!
  Следя блога,смея да твърдя редовно!Поздравявам за успехите - планирани,с премерени стъпки!И - на ниво!Високо!
  Моделчето е прекрасно.Но все си мисля,че българина не е дорасъл да плати за професионализма на друг и да си върши неговата работа,за която се предполага че разбира.
  Времената ни накараха да разбираме от всичко....
  Пожелавам здраве и успехи!

  ОтговорИзтриване

Популярни публикации