четвъртък, 4 октомври 2018 г.

Да сложиш оверлог Pfaff element 1450 в пазарска количка и нейният лов

Новата машина


Изборът на шевна машина не е лесен. Много е несигурен защото човек избира с една идея, а най-често после употребата се променя без в началото да знае как и кога ще стане това. Вчера си купих нова машина и ще ви опиша как стана това, в случай че искате и вие да си купите нов оверлог с добри отзиви и на половин от пазараната цена на добър оверлог.

Lidl предлага тази седмица оверлг Pfaff element 1450 като промоционален артикул. Предвид вече споменатата несигурност, спестяването на половин цена е добра мотивация за първи оверлог също така! Или втори.

В пазарската количка


шевна машина в пазарска количка

Това е моят нов оверлог в пазарската количка. Не съм предполагала, че ще си купя така шевна машина. Странно е. А снимката съществува защото така най-лесно можех да кажа, че съм я уловила. Понеже я лових и запознатите с процеса щяха да се радват да го разберат.


Не съм предлогала и че ще си купя машина от Lidl, или че ще я тествам след повече от 24 часа. Но за това ще ви разкажа заедно с разопаковане и първи впечатления, а те засега са добри. Това би ме изнeнaдало. Но не беше новост защото бях отделила много време на проучване и след него изглеждаше някак очаквано. И така`- повече за машината и лова ѝ.

Машината - Pfaff elemеnt 1450 ol


pfaff element 1450 оверлог от lIdlОверлогът Pfaff element 1450 се предлага в Lidl веднъж годишно през последните няколко години. В някои от годините и страните, преди него е имало много близък модел. Всъщност машината е Singer, но собствеността на марките и как именуват моделите си не е толкова интересно колкото, че това е оверлог с добри отзиви, доволни клиенти и по всичко изглежда добри тегели/оплетки за половин цена - 325лв. при стандартна цена за "по-сериозни" машини над 550-650лв.

Как да я уловите

За тази година предлагането е тази календарна седмица - 1-7 октомври. Грубо схемата е такава - в понеделник се доставят по 1-3 бройки в магазин /зависи от обекта/. Ако отидете и няма се обаждате на клиенткия телефон, който ще намерите на всяка брошура и в интернет /в момента е 0800 14 141/ и се надявате на помощ, която е много, много вероятно да получите . Има ли машина някъде, тя ще е за вас.

Моят опит с покупка на мапина от Lidl

Реших да я купя уикенда. Но можах да отида в магазина чак малко преди да затворят във вторник. Имах желание, пари и дори помагач! Машина обаче нямаше. Не бях изненадана като се има предвид цената, но нямаше как да е изкупено всичко в магазините. Попитах и получих на място инструкции да се обадя на телефоназа обслужване за клиенти след 9 сутринта и да уговоря доставка в същият обект от магазин с наличност. Обадих се и се оказа, че в града има налични машини и съответно доставката не е възможна, а аз трябва да отида до там. Отидох и купих едната от двете налични машини там вчера късния следобед. Не беше запазена. Намерих толкова бройки колкото ми бяха казали, че имат в 10 - два оверлога. В най-близкият за мен обект също са били доставени две машини.

Първи поглед на Pfaff elemtnt 1450 ol


Днес успях да прошия оверлога. Нищо повече от няколко тегела. Първите минути усешането е приятно. Сравнявам с един от добрите домашни оверлози на пазара /най-добрия според мен макар да не съм тествала подобните му/, с който съм свикнала и Pfaff element 1450, със своята половин цена, се представя добре на ниво тегел. Има липсващи удобства. Като нож за конеца, но като цяло е стандартен оверлог.

Разопаковане и тест на Pfaff elemtnt 1450 ol

Заповядайте отново тук утре за разопаковане, а уикенда за тегели. Но ако искате да я купите, не чакайте - утре е петък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации